фото: , УикипедияТой е прочут с ролята си в Хари Потър,

...
фото: , УикипедияТой е прочут с ролята си в Хари Потър,
Коментари Харесай

Британският актьор Рупърт Гринт постави световен рекорд

фото: 

, Уикипедия

Той е фамозен с ролята си в " Хари Потър ", само че едвам тези дни се появи в обществените мрежи. Това му донесе огромен триумф.

От Книгата на върховете на Гинес регистрират, че след присъединението си към обществената мрежа, Рупърт Гринт е набрал най-бързо един милион почитатели.

Британският артист Рупърт Гринт, прочул се с ролята на Рон Уизли във филмовата поредност за Хари Потър, усъвършенства международното достижение за най-бързо набиране на един милион почитатели в Инстаграм, сложено от видния естествоизпитател Дейвид Атънбъро, написа в. " Дейли остарял ", базирайки се на Книгата на върховете на Гинес.

Тридесет и две годишният Гринт се причисли към Инстаграм преди седмица " с 10-годишно забавяне ", както самият той се пошегува. В първата си обява артистът показа своя фотография с дребната си дъщеричка, която се появи на бял свят през май, разкривайки, че с приятелката му Джорджия Грум са избрали името Уензди (Сряда) за нея, напомня изданието, предаша Канал 3.

От Книгата на върховете на Гинес регистрират, че след присъединението си към обществената мрежа, Рупърт Гринт е набрал един милион почитатели за четири часа и една минута, подобрявайки досегашния връх на Дейвид Атънбъро.

Деветдесет и четири годишният естествоизпитател, който се причисли към Инстаграм през септември тази година, означи същото достижение за четири часа и 44 минути.

Преди Атънбъро върхът за най-бързо набиране на един милион почитатели в обществената мрежа - пет часа и 16 минути, се държеше от Дженифър Анистън. Звездата от хитовия сериал " Приятели " се причисли към Инстаграм през октомври 2019 година

Сред предходните рекордьори по този индикатор са Дейвид Бекъм, папа Франциск и принц Хари и брачната половинка му, херцогинята на Съсекс - Меган.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР